Det vankas tävling….

God förmiddag! Dagen började tidigt för mig och min man som under sin semester bestämt sig för att ta itu med gårdsplanen, och framförallt då – uppfarten. Tidigt i morse levererades en liten grävmaskin till vår dörr, så nu ska här grävas! T vill ha en större parkering den ska utvidgas och fyllas med grus.
Själv jobbar jag golfbanan idag. Så skönt att vara här några dagar i veckan, förra sommaren jobbade jag fulla veckor här, men det är skönt nu också då jag har möjlighet att anpassa mig och fylla kalendern med sommarklasser uifrån vad jag orkar. Har på känn det blir en underbar sommar!
unnamed
Ik
väll tänkte jag sätta upp en riktigt smarrig tävling, så det kan löna sig att kika in lite senare, men kan även tipsa om att det lönar sig att gå in här och skapa ett kostnadsfritt konto (längst upp till höger),
så är ni väl förberedda…  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s