TÄVLINGSDAGS!

Nu såhär i vår- och sommartider tänkte jag att jag skulle ha en liten tävling som rör något som står mig väldigt varmt om hjärtat – välmående hud. I dessa tider är vi ju igång lite mer, svetten rinner, sand mellan tårna (och i ansiktet) och annat som yr runt och kräver att vi behöver ge huden ytterligare lite extra omsorg.

Något av det första jag fick lära mig när jag började jobba som hudvårdskonsult var att det viktigaste du kan ha i skåpet är rengöring och fuktkräm som är anpassade efter din hudtyp. En rengöring ska inte torka ut huden och strama, vilket är något av de största misstagen de med problemhy gör – man köper en massa olika produkter som lovar att torka ut, dra ihop, och rensa ut porerna. Men väldigt sällan i tv-reklamerna sätts vikten på rengöring och fukt kombinerat.
Om du bara rengör huden med produkter som ska torka ut dina finnar och blemmor är risken stor att du stjälper mer än du hjälper – huden börjar nämligen producera ett överskott av talg för att kompensera för minskningen av den naturliga fukten i huden, vilket gör det hela till en enda ond cirkel.

Med andra ord – först och främst behövs en rengöring som är lämpad för din hudtyp. Sen behöver du också en fuktkräm, som återställer fuktbalansen i huden och hjälper hudens normal fuktbibehållningsprocess på traven.
När du fått in denna rutin, märker du att huden börjar jobba med produkterna, inte emot dem.

I min tävling kommer jag lotta ut en rengöring och en fukt ur Mary Kays Botanical Effects-serie. Som namnet säger är produkterna uppbyggda på noga utvalda botaniska ingredienser som ger anpassade fördelar efter hudtyp. Denna produktserie är speciellt framtagen för de med känslig hud, och är all-in-all suverän att börja med för de som vill ha enkla lösningar till en välmående, fräsch hy. Produkterna är rika på kraftiga antioxidanter som tagits ur bl.a. munkfrukt och mariatistel, och framtagna utan syntetiska färgämnen eller dofttillsatser. Företaget i sig är väldigt miljömedvetet och strävar till att använda högkvalitativa ingredienser i sina produkter, och Botanical Effects  förpackningar är gjorda av 100% nedbrytbart material.
mkmk mk

Produktserien är riktad till 16-25 åringar som söker nkla skönhetslösningar, men fungerar lika bra fast du är 100. Oftast brukar vi kvinnor vilja gå över till en produktserie som har åldersförebyggande egenskaper där efter 20-strecket, och till det finns en annan serie som heter Miracle Set.
Men jag vill först och främst lyfta fram vikten av en bra hudvårdsrutin för alla, så därför kör vi Botanicals i denna tävling! 🙂

Här kommer en liten kortfilm på produkterna.

Såhär går det till: 
Fram till söndag kl: 16:00 kommer två tävlingar vara igång bland alla som skapat ett konto på min websida. Att skapa ett konto är helt kostnadsfritt och du gör det genom att klicka här och sedan på ”Skapa konto/luo tili” uppe i högra hörnet. 
När detta är gjort har du valmöjligheten att delta i en eller två tävlingar.

TÄVLING 1:
– Bland de som gör en beställning före söndag 14.6 kl: 16:00 lottar jag ut ett set Botanicals Cleanse&Hydrate (rengöring och fukt) som vi sedan väljer utifrån din hudtyp. Det går inte att göra en beställning om du inte har ett konto, därav behöver ni göra det.
(OBS! Ni som redan har ett konto kan självklart delta ni också!) 🙂

TÄVLING 2:
Bland alla nya som registrerar ett konto innan söndag 14.6 kl:16:00 lottar jag ut sommarens härliga bodylotion i sprayformat. Denna uppfriskande spray i begränsad upplaga gör det enkelt för de som är lite lata med att smörja in huden med fukt efter en lång dag i solen, bara att spraya på och stryka med handen över huden några gånger. Doftar gör den härligt av frukt och kokos och doften kommer fram ytterligare när huden sen värms upp av din egen kroppstemperatur. 

spray
Lycka till!

(Och jag påminner er än en gång om att ni som är nya kan delta i båda tävlingarna!)

Mejla mig på sarajohannrasmus@gmail.com om du har frågor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s