Att säga farväl,

Ursäkta frånvaron igår. Vi var igång hela dagen, steg upp rätt sent och därefter direkt till besiktningen med min älskade Alfa Romeo, hela vägen dit körde vi ett långt peptalk jag och kärran i stil med att jag tvättar henne utifrån och in bara hon går igenom så jag får köra med henne ännu ett år. Nej, peptalket gick inte hem.
Bilskrället hade så många saker som behövde repareras, bytas, svetsas osv att det skulle kosta i princip lika mycket som bilen är värd. Jaha. Vad gör man då?
Säljer den åt någon som köper obesiktade bilar så att denne får plocka isär min trogna följeslagare till scraps and pieces? Köper en billig, skruttig ersättare som T får ha som jobbil? Mitt hjärta gråter, även om jag vet att detta kanske skulle vara smartaste lösningen. Jag är alfist ut i fingertopparna, har svårt att tänka mig att köra utan en Alfa, dum som jag är hittade jag ju en fin ersättare på nätet direkt, men med priset de skulle ha kommer det inte på fråga i det här skedet. Usch, är så ledsen. Men det är ju trots allt ”bara” en bil… eller hur?

Idag står bröllop på schemat, Tonys kusin gifter sig med en söt tjej från mina hemtrakter, ska bli så roligt! Älskar bröllop! Förra året gick vi på 5 bröllop inklusive vårt eget, och i år har vi tre stycken. Två av Tonys kusiner och sen hans yngsta bror som gifter sig en dag förrän vår ett års-bröllopsdag. Så mycket festligheter att se fram emot! 

86d6f2c89ddb3955bd369d83b396221c
V
aknade före 6 idag och lyckades inte hitta sömnen igen så nu sitter jag i soffan och stirrar i stället. Hoppas ni får en suverän dag!

Påminner ännu om tävlingen jag satt upp, ännu en dag och några timmar kvar att delta, och folk tycks numera inte ha så stor tillit till sin tur, så de av er som är med för tillfället har riktigt goda chanser vill jag påstå! För er som inte är med – gå in och ge det en chans vettja, det kan ju vara just du som vinner! 🙂
Ett inlägg ner så hittar ni rätt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s