Tvärbebis

Nu börjar jag få riktigt färdigt! Vecka 31 lämnade in sitt CV i onsdags med några nya meriter på sin lista. Nu är myrkypningar i benen varje kväll ett faktum, promenader längre än några 100 meter inte att tänka på, sovställningarna så begränsade att jag lika gärna kunde sova stående, aptiten bortblåst samtidigt som man känner sig som en knölval på två ben.

Det spänner ordentligt i magen nu, hittade en instagrambild från vecka cirkagurka 23 där jag tyckte det spände, då låg han redan på tvären ibland så ni kan ju tänka er när en bebis på nästan 40cm och 1,8kg stretchar ut sig med hela sin längd vågrätt över magen.
Kan inte annat än sova på sidorna, men inatt gick inte ens det, vänder jag mig på vänster sida kommer en hemsk smärta som strålar ner mot ljumsken, första gången det hände var inatt och jag blev skitskraj, fast det troligen är ligamenten som börjar bli lite trötta, och sover jag på höger sida har jag ett litet babyhuvud som jag trycker in i madrassen, och ni kan ju förstå att det inte känns sådär särskilt mysigt.

Ååh! Han skulle ju ha det så mycket bättre om han skulle ligga lodrätt! Till och med sätesbjudning är att föredra jämfört med det här! Bläh! Nedan har ni en bild på en liten babyrumpa, det här är inte så farligt ännu, men nog kan grabben konsten att göra det riktigt obehagligt vill jag lova!

image

Kom ut till mamma och pappa snart! Vi vill lära känna dig som något annat än en liten rumpa. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s