Baby boy

Igår blev jag mer eller mindre bannlyst från vårt hem då det skulle hållas svensexa här för Tonys lillebror. Inget jag led av eftersom vädret var strålande och villan kallade, så jag och Rosa tog vårt pick och pack och åkte till Kackur. Där bjöds det på god mat och gott umgänge, och ännu bättre blev det när syrran kom, vi hade ju inget annat för oss så vi passade på att gå ner i solnedgången och fotografera varandra lite. Håller på och redigerar de vackra bilderna på syrran, men här kommer några av mina favoriter från min preggofotografering… 
IMG_9211
 IMG_9235IMG_9238IMG_9268 IMG_9224 IMG_9233 IMG_9245 IMG_9251 IMG_9266 IMG_9239

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s