Funderingar i solen

Hej på er!
Vilket augustiväder vi fått hörni! Helt underbart ju! Dagarna har spenderats på villan och hemma på gräsmattan med vatten och is i mängder. Inget nytt på bebisfronten, inatt trodde jag faktiskt att pysen vänt sig då jag var extra kissnödig hela natten, men i morse hittade jag hans huvud där under revbenen igen, så nog är han kvar på tvären alltid.

Tony har återgått till jobbet efter 3 sköna veckor hemma, synd bara att det perfekta semestervädret kom först nu, men nog har vi njutit för det! Och det är ju trots allt inte allt för länge tills han blir ledig igen.

Angående föräldraledigt har vi ännu inte riktigt funderat hur vi vill ha det. I början är jag såklart hemma med lillen, och planerar sen på att återgå till jobbet i etapper, t.ex. att ännu under mammaledigheten hålla 2-3 klasser varje söndag. Tror jag är en sån som lätt kommer börja klättra på väggarna om jag inte slipper att göra något annat, så på sättet det skulle ju det vara en perfekt lösning, iallafall till en början. Vill så klart försöka vara hemma med babyn så länge det bara går, och så länge man ekonomiskt klarar det. Men jag antar att det där är något man tar lite efterhand.

Idag är det så otroligt hett så jag och Rosa ligger på gräsmattan och latar oss, finns inte ork till så mycket mer än det helt enkelt.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s