6 most important och v.32

Idag är en såndär dag då man egentligen skulle ha massor att göra. Men man är sådär konstigt matt och utpumpad att ens stiga upp från soffan känns som en enorm prestation. Man borde tillåta sig själv att ha max 6 borden på en dag, verkligen MAX. För man blir så slut av att tänka på allt som ska göras. Inom företaget har vi något vi kallar en ”6 most important-list”, följer man den  regelrätt så ska man varje kväll skriva ner de 6 viktigaste sakerna du ska ha gjort nästa dag. Detta gäller jobbrelaterade saker, men varför inte införliva den i vardagen också? Sååå mycket mer struktur och så mycket bättre samvete har man när man ser hur saker och ting bockas av och blir gjorda. Som små delmål. För det kommer ALLTID komma nya saker som ska göras, varje dag. Så klart man kan skjuta upp saker, men då ska de finnas på följande dags 6 most important. Jag ska pröva!

image

För övrigt är vi nu inne i vecka 32. Inga stora förändringar från de två senaste veckorna, förutom att man är något mer trött och illamående och ja, man börjar faktiskt känna sig rätt stor. Lillpojken ligger fortfarande på tvären och är inte sen att berätta om det. Allt som oftast får jag pilla på hans lilla rumpa, fot eller knä strax till vänster om naveln, och hans huvud som envist sitter fast under revbenen. Ibland har jag till och med trott att han svängt sig, då det plötsligt varit så ”tomt”, där hans huvud vanligtvis brukar vara, men nog är han där minsann! Skulle vara bra intressant att kunna se igenom magen och se exakt hur han ligger! Det kan ju inte vara bekvämt någonstans!

image

Random bild på mitt sommarberoende..

2 reaktioner till “6 most important och v.32

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s