Var är jag?

Hejsan hoppsan! Dags att damma bort spindelväven från bloggen lite! Är varken inlagd på sjukhus eller upptagen med att amma bebis – ännu. Har dock varit något upptagen de senaste dagarna – med att göra ingenting.
Sjukledigheten blev förlängd, ingen stor överraskning där, men mer om det i nästa inlägg. Tony har börjat jobba igen och jag har fått passa på och njuta av det underbara väder vi fått. Vilken värmebölja! Fick dock nog av att ligga som en slaktad säl på gården hemma hos oss, så i stället tog vi vårt pick och pack och drog iväg till Kackur och villan.

rkg
Win-win för oss alla, Rosa njuuuuter av att få vara lös och utforska skogen som omger oss, hon är dock ingen simmare så vattnet låter hon bli. Största delen av tiden ligger hon ändå och spanar ut över parkeringen i hopp om att få besök..
hfuky
Här ser ni en liten glimt av min utsikt därifrån jag sitter, detta är då huvudvillan som mamma och pappa gjort till sitt lilla paradis, till höger är parkeringen, till vänster slingrar sig en låååång träaltan ner genom skogen, till gästhuset och bastun. Rakt fram har pappa nyss byggt ut med ännu mer brädor….
gjf
.
.. där jag sitter just nu och njuter i skuggan. Så otroligt att tänka att när dom köpte detta ställe så var villan bara ett hus, inget annat, sen var det bara stenar, mossa och skog överallt. Kan visa mer bilder nån annan gång om ni vill?

Här kommer vi nu vara några dagar, på fredag är det efterlängtad Juthbacka-marknad som vi ”missade” förra året då vi gifte oss. Och på lördag är det Tonys yngsta bror som gifter sig. Ska bli så härligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s