Makeover!

Är förresten fullkomligt usel på det här med före och efter bilder, för när man i sin preggohet får såna där energikickar och spontanitetsslängar, då händer det grejor ska ni veta! När vi flyttade hit hade jag satt ögonen på en kvarlämnad arbetsbänk i garaget, den hade ordentlig träskiva, var totalt nersölad med målfärg och benen var sådär vackert industriblå – den ska jag göra om, hade jag bestämt.
Månaderna gick utan att något hände, tills för några dagar sedan, då jag stod i garaget och kämpade för att dra ut barnvagnen. Barnvagnen ligger längst in bakom allt möjligt bråte (egentligen inte så mycket bråte men tillräckligt för en gravid kvinna att snabbt ge upp), så jag orkade inte flytta på den, men blicken fastnade i stället på dendär fula arbetsbänken jag lovat mig själv att göra något åt. Sagt och gjort, tog sandpapper, en sprayburk i vintage gold och lite kokosolja och började slipa. Resultatet ser ni nedan, är mycket nöjd! Bänkskivan gick från matt grådaskig till vackert rödbrun tack vare kokosoljan som tog fram dess rätta färg. Och benen blev inte fy skam de heller. Ni kan ju gissa om jag var förlamad resten av dagen sen, men det var det värt! 

11896130_10153176512598121_1511021326005075710_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s