Vardagarna numera

För övrigt har veckan varit extremt varm och tung, har orkat mycket mindre än jag brukar och numera skyr jag mest det varma vädret. Vill bara ha regn och svala vindar, strumpbyxor, varma koftor, gummistövlar och rutiga halsdukar. Jag älskar hösten, särskilt nu när jag vet att den står på tröskeln. Höst betyder dessutom bebis för mig, bebis på utsidan, inte längre än vilding på insidan som ligger lite hur han vill och sparkar lite var han vill!

sgre
Frukt har blivit mitt nya godis, är så trött på allt sött efter sommarens alla fester och bröllop, nu är det mest vatten och frukt som fyller magen, och Tonys mat, orkar inte göra mat själv längre…
fba
E
fter att ha stånkat igenom promenaderna med Rosa och bannat över allt för många sammandragningar så har vi fallit ihop i en hög i skuggan då det är för varmt för att vara på insidan. Tupplur när den är som bäst, i skuggan men med varma vindar över kroppen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s