Preparations

Hej på er! Har tydligen blivit något av en veckoblogg detta, inget medvetet beslut utan det har väl bara ”blivit så”. Ska försöka bättra mig! Sitter som bäst i soffan och har gjort mitt bästa för att förbereda inför morgondagens hemmaklasser, det blir tre stycken på raken hemma hos mig, testar ett lite nytt koncept som jag hoppas kunna fortsätta med på söndagarna under mammaledigt också, ska bli spännande att se hur det funkar! Mitt i allt städande blev jag dock helt spak och nu sitter jag bara och stirrar med pulsen uppe bland molnen och svettas gör jag som en liten gris. Måste lära mig pausa… 
erwh

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s