Boken om mig

När jag var liten skrev mamma i en såndär rosa bok, kommer inte ihåg exakt vad den hette, men något i stil med ”lilla boken om mig” eller ”mitt första år”. Ännu idag älskar jag att kika i den! Mamma var verkligen otroligt engagerad, det mräktes verkligen att man har mest tid med första barnet, för i lillebror och lillasysters böcker finns det tyvärr inte alls lika mycket nerskrivet.

Idag kom lillens alldeles egna bok hem på posten. Den hade fått höga betyg på Adlibris så i djungeln av liknande böcker om bebisens första år föll valet på denna. Ska börja bläddra i den nu och kan ge en liten recension på den sen om någon är intresserad?

image

Hade ni någon ”första bok”?

3 reaktioner till “Boken om mig

  1. Jag hade också en, och är så glad att mamma sparat den och att jag sedan hållt den i gott förvar, roligt att läsa nu när man själv väntar 🙂 vi skaffade också en färdig till lillen.. Och fyllt i så ”långt” det går 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s