Mysgrisen

image

De senaste veckorna har Rosa blivit allt mysigare. Hon har aldrig varit en famnhund eller en som krävt mycket närhet (förutom i bilen) men nu hittas hon allt som oftast ihoprullad intill mig och framför allt då – magen. Sen förvånas jag över att hennes ”bäddande” och fixande blivit mer intensivt EFTER steriliseringen. Nu ska det boas och göras fint lite här och var. Förundras verkligen över djurens förmåga att veta vad som händer i våra kroppar. Igår när hon låg intill mig piggnade hon plötsligt till och riktade sin blöta nos mot magen, som om hon hört något där inifrån!

Någon som själv har hund som i väntans tider blivit lite extra mammig? Och hur var hunden sen när bebis kom ut? Dela gärna med er. 🙂

image

4 reaktioner till “Mysgrisen

 1. Hej! Jag själv är i vecka 30 nu och har två hundar (en russkiy toy och en tibetansk spaniel). Jag tycker inte att mina hundar har ändrats något i väntans tider, men de har också alltid varit två kelgrisar som helst ligger så nära mig som möjligt. Jag tycker det skall bli spännande att se hur de reagerar med en bebis i huset sen 😀 annars, tummen upp för en bra blogg!

  Gilla

  1. Hej! Tack för dina ord, vad roligt att du gillar min tidvis ganska dammiga blogg! 😀 Är själv otrooooligt spänd och nyfiken på hur vår hundtjej kommer reagera på det nya tillskottet. Hon har ju varit min bebis hittills så det gäller ju att hitta en helt ny balans. 🙂

   Gilla

 2. d va min pudel som gjorde att jag började fundera på att ta ett graviditetstest. han ville promt ligga längs min mage och några gånger vände han huvudet o nosen rakt mot magen. det här var när jag var ovetandes i vecka 6.

  Gilla

  1. Ja, dom är verkligen häftiga, hundarna. Det sägs att dom så tidigt som i vecka 5 kan veta att man har något i magen, så det var nog säkert det som han reagerade på! 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s