Peacock Blue

Idag hälsade jag min rådgivningstant (hon är ingen tant, men man säger ju så) att vi inte ses på nästa veckas kontroll, utan först på hembesöket. Han är ute innan nästa vecka har jag bestämt. Idag gick jag en räd här hemma, drog loss alla kuddfodral, tog ut alla mattor, filtar och fårskinn, dammade och tvättade. Den sista av alla tvättar lyckades jag såklart färga ljust babygul.. Suck. Alltid lyckas man.

Nu har jag packat mina sista leveranser och ikväll har jag tänkt baka äppelkaka och frysa ner. Fick hem en ny ögonskugga och en eyeliner idag som jag inte kunde låta bli att testa. Här nedan ser ni resultatet. Färgerna jag använt är Mary Kays Mineral Eye Shadow i Peacock Blue och den ljusa i ögonvrån heter Crystalline, sen har jag toppat med Mary Kay Eyeliner i Dark Denim och volymgivande Ultimate Mascara. Det blev ett snabbt arbete då jag mest var sugen på att testa, och jag använde inte ens primer under, men ni ser ju hur bra pigmentet är ändå. 🙂

image

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s