DIY ”Dooky”

Wow! Vilket blåsväder vi har här i Karleby idag. Har ni det lika blåsigt? Och ikväll har dom lovat riktigt stormigt… Mysigt förstås att sitta inne och bara sy och dricka te, men inte så skoj för T som är på nattskift.

Berättade ju häromdagen att jag sydde min egen version av vagnskyddet Dooky, så jag tänkte att jag kunde visa upp den här också. Perfekt som insynsskydd och solskydd, skyddar från duggregn och går lätt att vika upp ifall bebis vill kika ut. 🙂
Är jättenöjd över det då jag nyss börjat utforska symaskinen igen och för en månad sen hade jag nog inte trott att jag skulle kunna sy ett sånt här själv. 🙂

12092336_10153247687683121_881500716_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s