Ändringar i planerna angående Galan

Samma dag jag fick höra om Galan gick jag in på Hotels.com och bokade hotell åt mig, T och E som då fortfarande var i magen. De senaste veckorna gick det dock sakta upp för mig att det nog inte skulle bli någon gala för min del.

Idag när jag skulle avboka hotellet drog jag upp Galan en sista gång med T. Han hade inte någon större lust att åka till Vasa och sitta på hotell under tiden jag är på egna upptåg, men han föreslog snabbt att jag skulle åka själv.

Vi funderade ett tag hur det skulle gå ihop och konstaterade till slut att vi nog får det att funka. Så nu är jag i full färd med att boka biljett. Jag har många vänner som ska på galan, men de allra flesta har redan köpt sin biljett, och därav också fått sina sittplatser. Nu kommer alltså min fråga:
Känner jag någon eftersläntrare som är på väg på Galan men ännu inte köpt sin biljett, som vill köpa samtidigt som mig så vi sitter tillsammans?

Hojta till vettja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s