En natt i Jakobstad

I fredags åkte vi för första gången till Jako stad för att hälsapå mormor, morfar och morbror (moster är på vift i USA). Vi sov natten i gästhuset vilket gick riktigt bra och på dagen åkte jag och mamma till stan i två timmar för att hitta dopkläder. Första gången på stan med mamma på myyycket länge , och jag blev påmind om varför. Vi har inget vidare shoppinginflytande på varandra. Jag kom hem med en kjol i fuskmocca som jag kommer bära på dopet. Och så hittade vi ju såklart massor åt E. Typiskt. Ni kan ju riktigt tänka er hur mor och dotter står och kvider och ojjar sig vid barnavdelningarna på Kappahl och Lindex. 😀

image

E fick ligga i mobbos famn för första gången. De hade så mysigt. Kärlek vid första ögonkastet, djur och bebisar trivs bra runt min bror.

image

Och så lite nackträning på det, nu börjar de komma, de där små utvecklingsstegen; leenden, ögonkontakten, vakenheten… Man börjar få kontakt med honom, vilket för mig har varit en viktig milstolpe, hittills har jag haft svårt att knyta an till den lilla klimpen vi fick med oss hem från BB.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s