Gnäll gnäll

Det råder gnäll i detta hus just nu, liksom de senast dagarna, sen Elmer började svänga sig har det varit allt annat än lugn och ro i stugan. Det räknade jag såklart inte med heller, men jag räknade inte med gnället som skulle följa. Frustrationsgnäll, det måste det ju vara? Men hur länge ska det pågå? Nu börjar gnället bara sekunder efter att han rullat över på mage, vilket han gör för jämnan, trots att jag svängt tillbaka honom då han gråtit så att han haft näsan i marken. I famnen orkar han inte sitta länge heller, han böjer sig som en banan och tippar hela kroppen bakåt för att komma ner på golvet igen, och väl nere – gnäll igen.
Kommer detta faktiskt pågå tills han börjar ta sig framåt på egen hand?! Suck i så fall!

12721644_10153554476093121_1486500031_n

6 reaktioner till “Gnäll gnäll

 1. Hej! Hos oss var Noah gnällig å då han lärt sig att svänga sig från rygg till mage, han tyckte de var tungt att ligga på mage å hålla upp huvudet. Sen svängde jag honom tillbaka på rygg å genast svängde han sig till mage på nytt å började gnälla. Det gick nog om sen han började orka ligga längre och hålla upp huvudet. Nu då han nyligen har lärt sig att dra sig fram så är det ännu bättre, undersöker allt i sin väg. Inte längre intresserad av sina leksaker utan det ska vara sladdar, papper, små dammtussar å allt annat han hittar då han far fram.. 🙂 Så det är att hålla rent å städat hemma nuförtiden

  Gilla

  1. Jaaa, precis sådär e de här också. Hur snabbt kände du att det blev bättre? Haha, han drog ju sig fram så bra redan då ni var på besök. Kan bara tänka mig hur han är nu! 😀 Ska bli roligt att se! Bra anledning till att städa har du ju iallafall. 🙂

   Gilla

   1. Alltså jag sku säga att det tog någon vecka eller så, int nu så jättelänge i alla fall. Jo, han e överallt 🙂 Jo, det gäller att städa upp nu 🙂 Ni e nog så välkomna hit, vi e ju för det mesta hemma 🙂

    Gilla

 2. Hej! Tycker om att läsa din blogg fast jag inte känner dig” på riktigt”! Har själv små barn, så det är roligt att läsa om andra mammors vardagar!:) Tänkte jag sku tipsa om vad gnället oxå kan delvis bero på, då Elmer har så jätte rosiga kinder, så brukar det oftast vara nån tand på kommande när de får så torra å röda kinder, åtminstone har jag den erfarenheten av mina små! Hoppas han snart blir nöjdare, såå tufft med gnäll hela tiden!Lycka till med Lill prinsen!❤

  Gilla

  1. Hej, och tack för din kommentar! Roligt att du gillar min blogg! 🙂 Ja, vi har nog misstänkt tänderna ett bra tag nu, men ännu skymtar inga gaddar. Gissar ju nog att de dyker upp rätt snart dock…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s