Lilla masken

Det är så roligt med framstegen Elmer gör nu! Det känns som om han lär sig något nytt varje dag! Igår hade han inte gjort den minsta antydan till att han skulle kunna röra sig annat än att snurra runt på stället som en klocka. Men plötsligt när han låg där på golvet så började han bara dra sig framåt!

12477000_10153560829093121_384490100_o.jpg
Benen spretar fortfarande oftast rakt upp i luften, men när han ligger på golvet sätter han händerna i marken och drar sig framåt! Ojoj, han har ju så bråttom! Samtidigt är det så skönt att den där värsta ”ståstillagnällfasen” är över! Man blir ju så stolt över honom!

Senare idag kommer det komma upp en tävling här på bloggen, i samarbete med ingen mindre än Projekt Liv, något vackert har ni att vänta iallafall, så kika in senare! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s