TÄVLING! Bracelet with a purpose

Har fått äran att lotta ut ett vackert armband från Project Liv. På armbandet står det ”To Bring back a Lost Smile”, vilket är precis det som företaget står för.

Project Liv grundades 2014 av bland andra eldsjälen Nina Brännkärr-Friberg, som själv har ett barn som tillfrisknat från leukemi. Deras vision är att skapa en bättre och trivsammare sjukhusmiljö för långtidssjuka barn, de vet hur viktigt det är med någon som hjälper till att skapa en glädje i sjukdomstillvaron för att påskynda tillfriskningsprocessen, och någon som jobbar för de svenskspråkigas rättigheter att få hjälp på sitt eget modersmål på sjukhusen.

Här nedan kommer en liten presenation av Nina själv:

Du kan även donera pengar till föreningen på: 
FI76 1113 3000 6201 91,
kontoinnehavare: PROJEKT LIV RF

Eller läs mer på deras hemsida om hur du kan understöda!stoedjande-medlemskap-2016

Såhär står det på deras sida:

”MISSION
Project liv vill skapa ett bättre vardagsliv för långtidssjuka barn, deras syskon, föräldrar och personalen på vårdande sjukhusen. Vi vill återse ett försvunnet leende!

VISION
• Project liv vill att sjuka barn ska få vara barn och känna iver och glädje såväl hemma som i sjukhusmiljö.
• Project liv vill bidra till att sterila sjukhusmiljöer ska bli inspirerande.
• Project liv vill hjälpa till med att uppfylla de sjuka barnens drömmar. Glada barn innebär glada föräldrar vilket innebär en nöjd personal.
• Project liv vill att även familjen ska få det stöd de behöver.
• Project liv vill bidra med att rädda liv samt att få människor att känna att de gör en hjälteinsats.”

kj
Tävlingsreglerna är enkla:
– Gå in och bekanta dig med Project LIVs hemsida (klick)
– Skriv i mitt kommentarsfält vilken av produkterna i deras webshop du helst skulle köpa hem, eller skicka på mejl: sarajohannarasmus@gmail.com
– Håll tummarna! 🙂 

Jag drar en vinnare på måndag kväll! 

22 reaktioner till “TÄVLING! Bracelet with a purpose

 1. Jag tror faktiskt, efter att ha kollat igenom sortimentet att jag skulle köpa hem samma armband som du lottar ut eller så det svarta med ordet LIV. De är väldigt fina båda två. Den som du lottar ut tilltalar mig mer, eftersom jag jobbar som sjuksköterska och försöker alltid mitt bästa för att mina patienter skall få må bra (har en del onkologiska patienter). Ett leende betyder så mycket, jo man kan vara orolig, man har det jobbigt men lyckas du få din patient att glömma alla orosmoment och för stunden le och tänka på något glatt, då har du lyckats med något. Att le, om ens för en liten stund får oss att må bra/bättre.

  Så det e verkligen fint: To bring back a lost smile.

  Blev ett långt utlägg men ja de är verkligen ett underbart fint projekt!

  Gilla

 2. Vilken fin grej. Det är forskat att barn som lever i sjukhus miljön mår sämre och utvecklas sämre. Bra att tänka och satsa på att de ska ha de bra i den miljön som de måste men kanske inte vill spendera i. Deras leder armband var fina vardags smycken. Men den du lottar i var absolut min favorit.

  Gilla

 3. Jag skulle helst köpa just det armband du lottar ut. Frasen to bring back a lost smile skulle säkert få folk att fråga om armbandet och då kunde man samtidigt göra reklam för projekt liv och deras fantastiska arbete!!

  Gilla

 4. Jag skulle köpa hem det på bilden eller rosa LIV armbandet. Jobbar med flyktingar för tillfället och största målet är att dela glädje och sorg tillsammans med dem, ge framtidstro. Håller tummar och tår 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s