När man knappt hinner sätta sig

Elmer har börjat åla sig. Plötsligt bestämde han sig bara för att börja dra sig framåt så först använde han mest bara armarna, men redan dag två så märkte man att han försökte ta hjälp av benen också, tidigare har de bara spretat rakt upp i luften. Och nu den tredje dagen så har han till och med lyckats dra upp benen under magen några gånger, och det går undan!

12910566_10153601188508121_5927805_n.jpg

Detta märks även på sömnen, eller, jag tror att det är det. Han sover uruselt, känns som ett riktigt bakslag men jag inser ju att det är en del av processen. Så mycket nytt som händer i hans värld gör kanske att sömnen blir mer orolig med fler uppvaknanden? Det är min teori i allafall.

Rosa har också börjat fatta att Elmer numera drar fram som en liten blixt, och håller sig gärna på lite högre höjder, bara för att få lugn och ro.

12921181_10153601188398121_1332937581_n

Idag är en sån där dag också då man bara hinner slå sig ner i soffan så börjar babylarmet knastra till och en liten en i andra ändan har plötsligt massor att berätta. Har fått ”söva” honom två gånger redan, men nu ska vi tro att han ”orkar” sova lite längre.
Ska försöka slänga upp några nya inlägg. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s