Sånt som är lite förbjudet i Kokkola

Häromdagen kom Tony hem med några lådor från hans tidigare liv när han bodde ensam i Rödsöskogarna, det var ett par boxar som hade lämnat på efterkälken i förvaringsutrymmena där, så nu fick de komma hem till oss. Tony började tömma dem idag och fann både det ena och det andra, bland annat en alldeles uttorkad silikonnapp med Hifk-logo i originalförpackning. Bäst av allt var dock FF Jaro-vimpeln som Tony fått på någon turnering när han var typ 7, en väldigt gammal vimpel var det med andra ord.

Den hade jag tänkt hänga i Elmers rum, lite sådär smårebelliskt med tanke på att vi bor i staden där KPV och GBK regerar, och där man har ett lite outtalat (eller i vissa fall mer uttalat) storebrorssyndrom när det kommer till att jämföra sig med Jakobstad. Tror dock det är lite risky business att hänga den på någon vägg, får nog fokusera mer på att hålla den hel och i säkerhet, kanske låser jag in den i en skattkista, och sen när Elmer fyller 7 och funderar på att börja fotboll så ger jag honom en skattkista som leder honom till hans öde…. hihi.. 😉

12923253_10153630943618121_1458863732360371657_n.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s