Ni ska få barn om 4 år

Jag påbörjade rensningen bland de ca 15 000 bilder jag har på min dator, japp, ni läste rätt, 15 000! Så mycket skräp alltså… Många bilder bar på fina minnen, men jag fick bara konstatera att jag inte kommer framkalla dem, eller publicera dem på sociala medier och då kan de lika gärna åka i skräpkorgen. När det kommer till bilder får man nog bara konstatera att pappersversionerna vinner hundra gånger om ännu!

Bland bilderna fann jag denna bild, en bild tagen i Vasa när jag ännu bodde där. Tony jobbade uppe i Kiruna och var hemma 1,5 vecka varvat med 1,5 vecka borta, vi var så on/off som man bara kan vara, men vi försökte. Bildens datum är 14.10.2012. 

Om någon sagt att vi skulle bryta upp två gånger ännu innan vi slutligen skulle finna varandra för gott..
Om någon sagt att vi skulle förlova oss inom mindre än ett år efter att bilden togs..
Om någon sagt att vi efter ytterligare ett år skulle gifta oss..
Om någon sagt åt oss att vi om exakt 4 år sent på natten skulle åka in till BB…

Då hade vi nog båda skrattat högt.

Fantastiskt det här med tid, och vad den gör med människan. Fantastiskt att tiden läkte mina sprickor och sår så att jag slutligen vågade låta denna fina människa komma in och ta över hela mitt hjärta.

IMG_1424

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s