Elmer-Pappadag

Det är så sant det dom säger att små barn dyrkar sina pappor. Läste någonstans att det faktiskt är ett faktum att pappor är ”bättre” på att leka än mammor – de hittar lättare på nya saker, tar med dem på olika äventyr, och busar kanske lite vildare än vad vi mammor gör. Detta gäller ju såklart inte alla, men nog minns jag ju själv den härliga känslan när pappa kom hem efter en lång arbetsdag.

IMG_2582IMG_2584

Idag ska Elmer få spendera så gott som hela dagen med Tony. På babysim fick jag stå på sidan om idag, för att spara lite tid eftersom jag ska iväg mot Malax snart, och resten av dagen fortsätter såklart i samma tecken. Tror det är första gången de är så länge på två, men det går ju såklart hur bra som helst. Nu ska jag borsta på lite mascara, och sen bär det iväg över Risksåttan.

2 reaktioner till “Elmer-Pappadag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s