Oh, them little teeth

Elmer vaknar med två timmars mellanrum om nätterna och gnäller just nu. Samtidigt som det är så himla tungt att vakna så tycker man ju så sjuttons synd om honom. Ibland kan han vakna med ett vrål och så ligger han och håller händerna i munnen. Först kom de två små gaddarna där nere, sen började huggtänderna där uppe komma fram och nu är de värsta – framtänder på väg ut. Hela tandköttet ser alldeles massakrerat ut.

IMG_2414
Det som hjälpt en smula är frysta bitningar om dagen och panadol till natten. Annars är det nog bara att härda ut.. Lilla krigaren min.

IMG_2415
Idag är jag borta i princip hela dagen, jag är en av artisterna på Lions välgörenhetskonsert så ikväll klockan 18 kommer jag befinna mig i Malax Kyrka (av alla ställen) och sjunga. Välkomna dit, ni som bor i närheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s