Alldeles tom i kropp och knopp

Måste be om ursäkt för min frånvaro, känns alltid som att jag sviken er lite när jag inte skriver på någon dag. Det sker ju inte så ofta numera och jag gillar att hålla uppdateringen regelbunden, men ibland behöver kropp och knopp vila, och precis så har det varit de senaste dagarna. De senaste dagarna har vi alla varit riktigt trötta dagtid, vet inte riktigt vad det beror på men jag gissar att nattsömnen blir lite lidande nu då vi går mot ljusa tider.

Mörkerläggningsgarderiner är beställda och efter det ska vi tro att det vänder..

IMG_3021.jpg

Har mycket roligt på gång här och inom en snar framtid ska ni få veta mer om:
– En tävling jag vann..
– Det kommande mammaeventet…
– Hur det riktigt gick på välgörenhetskonserten förra helgen, där jag var en av artisterna..
– Vad jag har för åsikter kring epiduralen…
– En produkt jag inte längre kan tänka mig vara utan…
… och mycket mer, så håll er nära!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s