Simhud mellan tårna

Förra helgen, i lördags innan jag åkte iväg till Malax passade jag på att föreviga mina två killar på babysimmet. Kände att jag skulle få väldigt bråttom om jag hängde med där också i och med att håret ska tvättas och smink ska sättas efteråt, så jag stod på sidan om och kunde hjälpa till med på- och avklädning av Elmer i familjeomklädningsrummet. Gosh, så varmt det är i simhall när man har kläder på! Svetten rann och kameran immades gång på gång.

Hursomhelst, Elmer njöt som aldrig förr! Det var andra gången för honom och han trivdes bokstavligen som fisken i vattnet. Eftersom han är så pass gammal skyndade vi med att introducera första dykningen och efter andra dyker behövde man inte längre hälla vatten på hans huvud – han dök ändå!

IMG_2696
Kanten är också spännande att hänga vid. Elmer är verkligen en liten detaljfreak. Han kan spendera flera minuter med att bara stirra och känna på olika saker och material.

Nästa lördag är det dags igen och då tänker jag minsann också hoppa i! Problemet är bara det att min bikini glömdes kvar förra gången jag var i vattnet, och när vi kollar i lost and found så var den såklart inte där.
Rekommenderar verkligen babysim! Ni som har bebis under 7 månader och som överväger det – do it! Det är en sån mysig liten stund med lilla familjen!

 

2 reaktioner till “Simhud mellan tårna

  1. Vilken simhall har de ett familjeomklädningsrum? 🙂 otroligt Bra blogg du har måste jag säga. Kikar in här varje dag ihopp om ett inlägg eller två att läsa 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s