Once again, there is SNOR

… and lots and lots of it!

Elmer har gått och blivit snuvig igen. Precis som för två veckor sedan så sov vi ingenting inatt. Man blev till och med rädd för att försöka somna om så det slutade med att jag satt på sängkanten och stirrade på en Elmer som kämpade, och Tony låg på mage och stirrade in i sänggaveln. De första timmarna funkar fint, men sen är det som om allting täpps igen och det blir svårt att andas.

Stackars lilla människan låg och snarkade inatt innan han slutligen gav upp och bestämde sig för att vara vaken i stället, ingen av oss äldre versioner tyckte dock det var vidare smart, men hur sjutton får man en snuvig liten en att förstå att man kan pröva andas genom näsan.

13330487_10153746768068121_358934835_n
Liten i fammos famn, trött och hängig.

Det går ju om! Och det är inte lika stockat denna gång utan mer rinnigt. Men trist för honom och för oss som inte får sovit om nätterna, ser man det positivt så är han inne på sin andra dagslur nu, och förmiddagsluren varade i hela 3 timmar(!). Skönt när man håller på och planerar ett suveränt gårdsloppis!

 

En reaktion till “Once again, there is SNOR

  1. Vet inte om du redan testat, men vår Arvid har varit jätte snuvig också i helgen och saltlösningns droppar + någon form av snorsug har funkat super!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s