Jag är borta!

Ett minsann nattligt inlägg från min sida nu, men nu kan jag inte längre vara obloggad. Min dators laddarsladd slutade fungera häromdagen och sen dess har jag inte sluppit på datorn överhuvudtaget, har haft tokabstinens samtidigt som det nog varit bra.

I morgon ska jag dock till Gigantti för att se ifall de har någon Mac-sladd, och håll nu några extra tummar för att det är sladden det är fel på och inte datorn – för då blir det genast lite knepigare..

Vi hörs troligen i morgon med rykande färska inlägg! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s