Vi är tillbaka!

Äntligen! Nu är datorn igång igen! Den gav mig lite skrämselhicka där ett tag, men plötsligt började sladden funka igen och allt var frid och fröjd, konstigt. Blev påmind om att jag borde köra en backup på datorn. Ikväll väntar ett avsnitt Game of Thrones, så mer än så här får ni inte höra av oss idag, annat än att vi lever, är förkylda, och bakom oss har vi en helg fylld av Loppisrace och allt däromkring. På onsdag väntar ytterligare ett loppis, det blev massor med fina, så gott som nya kläder över i storlek 56-74, plus skötbord, Quadrolift och massor med annat babyrelaterat, så känner ni er manade ska ni ta kontakt eller komma på onsdagsmarknad till Kokkola inkommande onsdag kväll.

IMG_3768.jpg
Fyndade även massor åt Elmer på de 2 gårdar jag åkte till som jag kan visa i morgon, så nu har vi fyllt på hans större storlekar lite så han har på lager, älskar att köpa kläder i förhand, så roligt att plocka fram ”nya” plagg vartefter han växer och blir större. Även om det nog tog emot lite att köpa kläder i storlek 92, han blir ju aldrig så stor, eller hur?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s