Kliande fingrar

Allt som oftast brukar ni komma med suveräna frågor i kommentarsfältet, det värsta är att jag är urusel på att svara där och ibland faller dt i glömska, fast jag tänkt svara. Så hörni, ha ni frågor eller tips på vad jag kunde ta upp i något inlägg, shoot! Har haft så långa pauser nu att fingrarna bara kliar, men jag behöver lite inspiration, vill ni hjälpa mig?

IMG_3762.jpg

2 reaktioner till “Kliande fingrar

  1. har du några tips hur man får in rutiner med en bebis? min blir snart 5 månader och sover om dagarna när som helst men högst 45 min u sträck. skulle gärna se att han sover mer regelbundet vid vissa tider o kanske längre stötar åt gången men han kanske inte är en sån som kommer att göra så… också tips på lindring vid tandsprickning?

    Gilla

  2. Kan du inte göra ett ”en bild i timmen”-inlägg? vad tycker du om att ha barnet med ansiktet i färdriktning innan 4 år? försöker ni redan få ett till barn och hur många barn vill ni ha?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s