När man fyndar

Som jag tidigare berättade hade vi ju Loppisrace i söndags här i trakten. När det började lugna ner sig mot kvällen kom min vän, och Elmers fadder Linnéa över och vi beslöt oss för att besöka 2 av de 92 gårdar som hade loppis. Det var att välja noga. Smart nog hade ju vissa satt ut på Loppisracets officiella Facebooksida vad dom skulle sälja, så jag valde två ställen med barnkläder som såg extra lockande ut (alla sålde ju typ barnsaker av något slag), och det visade sig att jag valt helt rätt! På det ena stället fyndade jag över tio plagg från Polarn o Pyret och Me&I i storlek 74/80 och 86 för en spottstyver. Följande ställe bjöd på ännu mer överraskningar i form av en overall från Reima, kläder från Villervalla, Minymo och Polarn o Pyret, där hittade jag sammanlagt 14 plagg, ännu billigare.

Jag var ute efter större plagg, typ storlek 80-92, och det var det jag fann också, som bonus fanns ju även några plagg i hans nuvarande storlek, 74, och vissa 80:or kan man ju börja använda redan!

Här kommer några av fynden:IMG_3757IMG_3759
Mjukaste mjuka handgjorda velourbyxor från finska Tirnukka. Byxorna var sådär härligt mörkröda och var ett par stora 74or, så de blir nog säkert bra en bit in på hösten också.

IMG_3761
Mjukt och följsamt tycker jag det ska vara under lekstunderna. Det ska vara roligt att röra på sig! 🙂

IMG_3781

Ett par lika mjuka velourbyxor i storlek 80 hittade jag från PoP. Perfekt då resåren i midjan gick att reglera med hjälp av en knapp! Tröjan var från Lindex och är en mycket stor 74a.

IMG_3783

Här var nu ett litet urval, kan visa mer sen om det intresserar någon, tycker själv det är så roligt att se vad folk fyndat på loppis så jag hoppas jag inte tråkar ut er!

IMG_3791.jpg

En reaktion till “När man fyndar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s