STOP!

Som ni minns hade Elmer på hans 8-månaderskoll ett biljud på hjärtat. Har sen dess gått omkring med en klump i magen då man, trots många lugnande, vänliga ord funderat på allvaret i det hela.

Gårdagens rådgivning och läkarbesök visade ett minimalt biljud på Elmers hjärta, ett ljud som läkaren sa att hon inte ens skulle hört om hon inte vetat vad hon lyssnat efter. På ettårskontrollen kollas det en gång till, för att vara på säkra sidan, men jag blev extremt lugnad efter gårdagens kontroll.

Han hade vuxit fint, vägde 10920g och var 74cm lång. Charmade tofflorna av såväl rådgivare och läkare och visade sig från sin allra bästa sida, såklart. Här hemma är det lite andra grejer, han har nämligen bestämt sig för att ge igen efter en Pieksämäkivecka där jag kunde lämna honom med hans farmor lite titt som tätt. Nu får jag knappt befinna mig inom en halvmetersradie ifrån honom utan att gnället börjar, det hörs ju att det inte är riktigt äkta, men man kan ju inte ignorera honom heller. Han måste få känna att jag är där för honom, alltid, så fast det nu är så att han varje gång ska upp i famnen för en liten halv sekund innan han vill ner igen så ska han väl få göra det då, om det för honom känns som att han får det han behöver.

IMG_4974.jpg

Det största på rådgivningen igår var dock inte då jag står och pratar med läkaren samtidigt som jag med halva ögat tittar på då Elmer sjåpar sig på golvet, och han plötsligt släpper stolen han håller i och tar tre vacklande steg utan stöd till leksakslådan mittemot, för att sedan lugnt sätta sig, som att det var planen hela tiden! Älskade unge, nu går det för fort!

På tal om för fort… det har hänt lite andra grejer också, men mer om det i morgon efter att jag ringt några telefonsamtal.

Påminner här om tävlingen jag har i samarbete med DUDE Packaging två inlägg ner!
In och tävla! Det är fråga om två set, med andra ord har du dubbel chans att vinna!
Sen måste jag understryka att just denna tävling är en instagramtävling, och att ert huvudsakliga deltagande går genom instagram. Extralotten som jag nämnde i tävlingsinlägget får man genom att dela inlägget på t.ex. Facebook, men trots det måste man delta på instagram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s