Hösten landade hos oss

***Inlägg i samarbete med Lindell Flowers***

Ovanligt förväntansfull travade jag iväg till Lindell Flowers denna morgon. Hösten har ankommit, det känns i luften nu, i frosten på vindrutan tidigt på morgonen, i den kalla vinden som gör händerna stela om man inte har vantar på sig, i skymningen, i höstlöven och i den ändå så varma höstsolen.

Jag ville ha en riktigt höstig bukett idag. Något som verkligen skulle föra tankarna till höstmörkret, de varma färgerna i träden, bären i skogen, skördetiden. Vi lyckades, än en gång, jag och Mikaela, mest Mikaela då, jag flummade som vanligt när jag uttryckte mina idéer, slog knut på mina egna tankar, men Mikeala, hon förstår mig ändå.

Så länge buketten bands ihop fotade jag några av de otaliga snittblommor som fanns i kylrummet. Ååh, man blir ju så inspirerad!

Buketten då? Såhär blev den denna fredag! Är så nöjd! Många av blommorna var sådana som dessutom skulle vara väldigt tåliga, och hålla länge, så jag antar att jag får njuta av dem ett tag. Typiskt nog glömde jag ju lappen med alla blomnamn vid butiken, men blir nu sugna på liknande blommor kan ni ju visa bilderna härifrån!
IMG_5544

IMG_5560IMG_5561IMG_5555IMG_5563

Så länge buketten knöts smög jag ut för att titta på utomhusblommorna, där duktiga Anne rår om alla vackra växter. Med stor entusiasm började hon visa sina blomsterarrangemang, blev så inspirerad av henne att vi bestämde för att göra en alldeles egen korg åt mig också. Anne kunde verkligen sin sak och man såg att hon var i sitt sanna element! Hur den blev ska jag visa er en annan gång! Ha en superskön fredag allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s