Hur gör vi när jag också börjar jobba?

Som ni kanske läst några inlägg bakåt har jag fått jobb! Är så otroligt tacksam över det och ser så mycket fram emot att få träffa mina kollegor, är helt säker på att vi blir ett suveränt team – redan under gruppintervjun konstaterade jag att de som var i min grupp var alla sådana jag gladeligen kunde tänka mig jobba med!

Min inskolning börjar redan nu i slutet av september och in på oktober, vecka 39-40, kan knappt vänta! Som körsbär på tårtan kommer syrran, som också fick jobb på H&M vara i samma inskolningsgrupp.

Som ni kanske gissat blev ju situationen på hemmafronten lite annorlunda nu än vi tänkt. Elmer kommer trots allt hamna på dagis innan årsskiftet, men inte är det långt ifrån.

Tony kommer nämligen ta ut något som företaget han arbetar för kallas för Pekkasdagar under tiden jag gör min inskolning. De två-tre dagar han måste jobba hjälper min svärmor till med. Sen är det ju nästan en månad tills arbetet börjar på riktigt, köpcentret beräknas öppna i slutet av oktober, så där emellan är jag återigen hemma med Elmer. Sen tar Tony troligtvis ut sin pappaledighet på 4 eller 6 veckor från och med arbetets början, han har inte riktigt bestämt sig ännu. Så klart står att Elmer börjar dagis någon gång i början av december. Då kommer han vara närmare 1 år och 2 månader. Det känns så mycket bättre i mammahjärtat än om han hade blivit satt på dagis som 9 månader gammal!

På något sätt känns det som om det var precis så här det var menat. Vi har knäppt händerna och svar har vi fått. Och det känns så bra i både själ och hjärta.  ❤

14151848_10153969910213121_385414973_o

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s