Gårdagens upptåg

Igår fick jag nöjet att catcha upp med fina Cindy, packade in Elmer i vagnen vid lunch, tog en vända via Lindell Flowers och köpte med mig en hortensia – har man beslutsångest när man väljer fredagsbukett så ta en hortensia! Visst, det är bara en blomma, men det räcker gott och väl! Vi fick även chansen att testa nya vrålåket och bestämde att jag vill lära känna den helt innan ni får en vidare introduktion av den – men en recension i form av både text och videoinlägg utlovas i framtiden! Är så sjukt nöjd so far, kan inte förstå att vi orkat med Emmaljungan så här länge nu när vi väl har Bebetton.

img_5778

Cindy dukade upp med sitt fina porslin, blev så imponerad av hennes vackra samlingar som täckte hyllplan efter hyllplan. Jag blev bjuden på äppelkaka som jag sjukt nog fick avnjuta i lugn och ro då Elmer bestämde sig för att sova en lite längre tupplur, och vilken god äppelpaj sen! Vi satt och skämtade om att utseendet inte var denna pajs starkaste egenskap, men jag kan lova att den med en skopa Sia-glass var alldeles gudomligt god!

img_5761img_5772img_5773

Innan vi åkte hem passade vi på att fota lite magbilder och Cindys nya vagn, sen handlade Elmer och jag fredagsmys och sushi vid Citymarket – så skönt när allt ligger så nära till och vi har så många vänner och bekanta inom en 3 kilometers radie!

Idag har vi varit igång från morgon till kväll, ska försöka slänga fram några fler inlägg i morgon, för tro mig, jag har minsann att blogga om! Ha en skön lördagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s