Jobb-igt

Hej på er!
Första dagen på inskolningen avklarat och jag säger bara HUH! vad mycket att ta in! Det kommer bli SÅ bra, men oj, jag visste inte att man kunde bli så avdankad av att bara sitta och lyssna sex timmar i streck. I morgon blir det lite mer action förstod jag, så roligt att det varierar också. Nya saker och nya intryck hela tiden.

Trist nog kom jag hem till en varm och gnällig Elmer , och bara någon timme senare dök de första prickarna upp runt hans mun. Nu har vi hittat några på fötterna och benen, men nu har även röda utstående prickar dykt upp på ryggen. Tycker mig se en antydan till något vitt i mitten på några, och jag misstänker antingen höstblåsor eller vattkoppor… Har ni någon aning? Vad borde man göra?
IMG_2199 (1).jpgBaby-Elmer ❤

En reaktion till “Jobb-igt

  1. Svårt att säga direkt vad han har utan att se själv, oftast kommer höstblåsor inte på ryggen men av erfarenhet vet jag att de nog kan göra det. Vattkoppor börjar oftast på bröstet, men inte alltid. Finns även svinkoppor som kan börja. Här har flickorna haft både vattkoppor och höstblåsor, pojkarna har haft alla tre. De kan ibland se väldigt lika ut, så svårt att se skillnad ifall man inte frågar en expert… Även det vet jag av erfarenhet…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s