Att jobba med sin syster

Tre av de jobb jag haft har jag haft nöjet att dela med kvinnan i mitt liv – min syster Anna. Att jobba så nära någon man är så nära med privat är inte alltid en självklar succé, särskilt inte när det gäller oss två – vi är så otroligt olika på så många plan och det är inte sällan som vi rykt ihop på grund av meningsskiljaktigheter gällande små bagateller. Mer och mer har vi dock lärt oss lite mer om hur den andra fungerar på jobbplanet, och det sista året vi jobbade tillsammans på golfbanan blev vi ett suveränt team!

Sagan slutade dock inte på golfbanan utan blev i stället till ett tredje kapitel när vi under sensommaren båda två sökte tjänst på H&M. Under rekryteringsperioden var man inte bara sjukligt nervös för sin egen del, utan även för hur det skulle gå för den andra, och lyckan var verkligen total när vi båda fick veta att vi fått jobb!

De senaste dagarna har jag verkligen fått inse hur roligt det kommer bli att jobba med Anna igen, den första tiden kommer vara intensiv då vi nu i början jobbar så otroligt mycket, först under inskolningsveckorna, sen förberedelserna inför öppnandet av nya butiken i Jakob Center, och sen under och veckorna efter själva öppnandet, följt av jul- och mellandagsförsäljningen.

Det är verkligen en rikedom att få jobba så nära någon man tycker så mycket om. Jag jobbar som bäst på att få bort storasystersyndromet, då jag, trots att jag vet att Anna är mer än kapabel att stå på sina egna ben, ändå alltid lyckas inta en beskyddande roll när det kommer till situationer där vi utsätts för nya saker. Men så småningom kommer vi in i gunget, och jag skulle inte kunna tänka mig att ha det any other way!

img_4598

Så lika men ändå otrooooligt olika!

img_459914489568_10154045114738121_1448992460_o.jpgBild från dagens videoskolning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s