It’s the weekend!

Så var en hektisk men skön vecka till ända. Tony har jobbat sina sista pass innan december och jag har jobbat mitt sista pass för denna vecka nu idag. I morgon är det ledig söndag som gäller innan vi *trumvirvel* flyttar över till den blivande H&M-butiken i det nybyggda köpcentret för att bygga upp hela butiken från grunden! Jag kissar nästan ner mig av förväntan, ni anar inte hur häftigt det är att få vara med och bygga upp något så här stort från början! Ska bli så spännande och roligt!

img_5854
Dagarna kommer vara långa och många, och gissningsvis kommer vi var ganska trötta när helgen kommer, men åååh så jag älskar att vara med där det händer och jag älskar att det hela tiden finns något att göra!

img_5857
Igår efter jobbet smet jag in till Lindell Flowers och köpte en fredagsbukett till svärmor som varit så snäll och tagit hand om Elmer under de onsdag till fredag då både jag och Tony jobbade,  och jag kunde inte motstå de veckar hortensiorna de hade på specialpris: 7€ styck eller 3 för 14€! Perfekt! Denna blå hade lite mindre och ”tjockare” blommor än de vanliga hortensiorna så den lär stå sig lite längre. Hoppas ni har en riktigt skön lördagkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s