Så är du en bra kollega

Oj, oj, dagarna löper på i rasande fart, känns som om jag jobbat i flera veckor, vilket jag ju i princip har, då vi skolat in oss, men nu är det ju mer på riktigt då man faktiskt är i ”rätt butik” också! De två senaste dagarna har vi packat upp hundratals lådor med kläder, accessoarer och annat trevligt och jag önskar jag fick visa er bilder, men jag kan lova er – nya H&M-butiken i Jakobstad är alldeles ofattbart vacker! Det känns så stort att få vara en del av hela processen att bygga upp en helt ny affär, och sen få jobba i den. Vi har ett färgglatt team med bra sammanhållning och redan i Kokkola kände man att vi verkligen kommer vara ett dream-team! Alla ser så otroligt mycket fram emot öppnandet av köpcentret som sker den 27.10. Klockslaget har vi redan fått, men jag är osäker på om det avslöjats någon annan stans ännu så vågar inte avslöja det här.

Började fundera på det här med team och vad det riktigt är som gör en till en bra teammedlem, och jag konstaterade att jag fått mycket hjälp av mina tidigare erfarenheter som hudvårdskonsult, där fick vi nämligen också massor med matnyttig handledning om hur man är en bra lagspelare. Detta är mina personliga åsikter och det jag strävar till varje dag:

– Le och var positiv – det smittar av sig!
– Peppa dina kollegor, se möjligheterna, inte motgångarna.
– Beröm massor, men var uppriktig.
– Ge konstruktiv kritik, utan att trampa på din kollegas förslag och tillvägagångssätt.
– Underpromise, over-achieve, håll alltid vad du lovat.
– Ta intiativ, och erbjud din hjälp om du ser att behovet finns – de tjänsterna kommer tillbaka till dig.
– Prata aldrig illa om dina kollegor!

Atmosfären på arbetsplatsen är a och o, och din relation till dina kollegor avgör om du trivs på jobbet eller ej, tror inte jag kommer ha problem alls med den biten! Trots att jag stiger upp 05:15 varje morgon ser jag alltid fram emot vad dagen har att ge mig.

Har ni något att tillägga?

IMG_5937.jpg
Mitt favoritteam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s