Running with northern lights

Efter jobbet idag hade jag en sån grym huvudvärk, jag antar att det kommer från allt statiskt arbete med axlarna och armar när vi hänger och larmar plagg. Tanken var att jag skulle på stamkundskväll till Lindell Flowers men jag fick helt enkelt inse att kroppen behövde vila, så jag åkte raka vägen hem.

Väl hemma lade sig huvudvärken efter en stund, och jag är glad över att febern som några drabbats av på jobbet inte ännu drabbat mig. Jag får aldrig feber, jag vet inte hur många gånger feber och förkylning dragit över vår familj och träffat Elmer och Tony som pilar, men mig har de minsann låtit bli. Märkligt… Men tur, och skönt är det ju!

När det närmade sig Elmers läggdags bestämde jag mig för att pröva mina nya springtights och sportbh från H&M, för att se om de var så bra som de kändes. Så jag trotsade alla måsten inför Elmers kalas på lördag, snörade på springskorna, satte reflexvästar på både mig och Rosa, satte hörlurarna i öronen, och så begav vi oss ut! De senaste 2 veckorna har jag sprungit åtminstone 8 gånger, troligen lite mer, och det är för mig så stort! Jag började träna rätt fort efter att Elmer kommit, typ när han var runt 3 månader gammal. Men jag hittade aldrig motivationen och kroppen var ännu lite ur balans efter 9 månaders barnbärande – men nu känns det verkligen rätt, och som att jag hittat det! Det är inte ens tungt att bege sig ut, utan snarare något jag ser fram emot i princip varje kväll nu!

Under löprundan funderade jag lite på veckan som gått och vad dagen fört med sig, så här kommer 5 positiva!

– Norrskenen lyste upp himlen under hela löprundan, och det såg ut som att gröna lägereldar tändes lite här och var där vi sprang fram, otroligt vackert!
– Jag är fortsättningsvis frisk, har varken fått feber eller förkylning!
– Jag ääääälskar mitt jobb, och vi har troligen Finlands snyggaste H&M-affär!
– Tony är världens bästa pappa, och passar verkligen myyyycket bättre att vara hemma med Elmer än jag gör!
– Jag har ännu inte fått något sammanbrott över att Elmer blir 1 år på lördag.

img_2693
Nu blir det sängläge med min mysgris, som för övrigt tycks må riktigt bra av våra nya motionsrundor… bilderna är från några år tillbaka.

img_2750

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s