Skrämmande nära

Det börjar bli skrämmande nära. I morgon firar vi dig med familj och faddrar. Inom mig kommer mitt hjärta blöda lite… Jag både vill och vill inte säga att jag har en ettåring i huset. Det låter så himla stort! 25 år till så är du lika gammal som jag är nu. Om bara 24 år är du lika gammal som jag var när jag fick dig! Om 23 år är du lika gammal som jag var när jag gifte mig. Om 22 år är du lika gammal som när jag förlovade mig. Om bara 17 år är du lika gammal som jag var när jag flyttade hemifrån.

IMG_5816.jpgÄlskade, älskade, älskade lilla snart-ettåring. Kan du inte alltid förbli liten?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s