Galet mycket Gala! Galet mycket TACK!

Och hur sjutton ska jag börja här nu då? Vad ska man riktigt säga?! Först och främst, ett ENORMT stort TACK till alla er som röstat på min blogg under det första skedet av röstningen inför Galan. Jag är alldeles mållös över tanken att ni tycker att just min blogg förtjänar att bli årets Familjeblogg!

Jag  fick ett meddelande av min fina vän Jenna strax innan jag gick och lade mig igår, där hon glatt förkunnade ett ”grattis vännen!”. Jag förstod först inte vad det handlade om, men sen skickade hon en screenshot och jag blev alldeles paff!

Ni ska veta att för mig är detta en vinst i sig. Mitt mål med den här bloggen var att få skriva av mig under min graviditet, för att ha något att se tillbaka på, men när Elmer sen kom till världen och jag började skriva ut mina, enligt många, väldigt ärliga och rakt-på-sak-texter, insåg jag att bloggen faktiskt hade en betydelse för andra också. Det har varit så roligt för mig att se hur folk börjat följa mig, att läsa alla fina kommentarer (som jag allt för sällan hinner svara på), och att få ta del av era tips, tröstande och peppande ord har många gånger varit highlightsen vissa dagar. Jag är så oerhört tacksam över att min blogg uppskattas av andra också, och på så vis är ett av mina delmål redan nådda.

Som Tony lovade så följer han nu med mig på Galan, och självklart skulle det ju vara så otroligt roligt, och verkligen ett proud-moment, att få ta hem huvudvinsten när han sitter där i publiken, men konkurrensen är hård och både Jannike och Carola förtjänar att vinna!
Men är det så att ni känner för att rösta på lilla mig och mina skriverier så kan ni inte ana hur glad jag skulle bli! Eller kanske ni kan? 🙂
Här nedan kommer iallafall länken till röstningen! In och rösta på era favoriter!

Klicka här för att komma till röstningen!

 

4 reaktioner till “Galet mycket Gala! Galet mycket TACK!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s