Godmorgon och så en efterlysning

Godmorgon på er!

Ville kika in och slänga iväg ett snabbt hej innan jobbet!
Jobbar till klockan 16 idag, i morgon slutar jag redan vid 13 så då ska iväg och träffa en fin person bakom ett fint företag för ett samarbete. Onsdag ska jag till frisören och jag har ännu inte den blekaste aning om vad jag vill göra, det enda jag vet är att jag vill göra något!

Tänkte slänga iväg en förfrågan på efterlysningar om inlägg, vad skulle ni vilja att jag skriver om? Har så mycket på gång i huvudet just nu att jag gärna fick lite hjälp, älskar ju att skriva, men ibland kan det behövas en liten push i rätt riktning för att få igång flödet!

Ha en suverän dag! 🙂
Bild 07-11-2016 kl. 07.56 #2.jpg

5 reaktioner till “Godmorgon och så en efterlysning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s