Mammor är rysligt fina människor!

Det slog mig idag, när jag läste igenom kommentarerna till inlägget om Elmers sömnkrångel, hur fin den här mammagemenskapen kan vara!

På Facebook har en fin tjej vid namn Sara Nyberg startat en grupp som heter VAB-akuten Österbotten , där mammor (och pappor) i nöd, t.ex. om de är hemma med sjukt barn och själva är jättesjuka, saknar bil eller har andra förhinder, kan be om hjälp med att handla förnödenheter, fixa film åt barnen osv..
Närliggande, frivilliga mammor kan sedan fixa detta och lämna inköpen utanför dörren för att slippa bli smittad, och betalningen sker via bank, kontant eller t.ex. Mobilepay, om man har det. Så himla smart och ett suveränt initiativ!
IMG_6149.jpg
Åter till den fina gemenskapen vi har här inne, tack för att ni är ni! Jag vet inte vilken fråga eller fundering jag inte skulle fått lite kloka ord på utav någon av er. Jag lovar, om jag tar hem Galans pris så ska jag fixa ihop en riktigt fin tävling åt er! Kanske jag rentav gör det oberoende…! 🙂

Är så himla glad över att jag valt att vara öppen och ärlig här i bloggen från start, det känns som att många av er känner mig och Elmer och många av er tycks ha barn i både samma ålder och med liknande personligheter, och utifrån det har ni kunnat ge så fina tankenötter åt mig! Tack!

En reaktion till “Mammor är rysligt fina människor!

  1. Wow, låter som ett helt super initiativ att starta en sån grupp, ska definitivt kolla sidan och komma ihåg detta ifall det behövs någon gång! 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s