Vad varje mamma behöver – egentid

Hej från frisörstolen! Kände att jag ville pigga upp håret efter ett halvårs paus och nu med Galan på intåg så hade jag ju en klockren anledning. 😊. Har gått till Hiussali Piilo de senaste gångerna nu och alltid varit så nöjd! Nu har min förra favoritfrisör flyttat och i stället har en superskicklig tjej, Sussy, flyttat hit från Jakobstad. Har bara hört bra om henne så det ska bli spännande att se resultatet! 

Tack för alla tips igår kväll! Vi bestämde oss för att ge Elmer en värktablett när han för 10e gången vaknade innan kl 23, och vet ni, det hjälpte faktiskt! Han sov sen till klockan 8. Friden tycks vara återställd! 

Återkommer med bildbevis senare! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s