Lucka 1 i Body Shop-kalendern

Som jag varit nära att bara slita upp de små paketen i julkalendern jag fick av Tony, många, många gånger! Jag har världens sämsta tålamod, men den här gången har jag faktiskt lyckats låta den vara. 

Idag var det då dags för första luckan – oj vad jag kan älska december. Även om den inleds opyntad på grund av att jag fortfarande är liggande så pirrade det lite extra i magen i vetskapen om att jag skulle få öppna första luckan!

Detta är vad jag fann inuti lucka nr. 1:

En duschgel i doften Spiced Apple! Doftade kryddor och Granny Smith äpplen, och till min stora förvåning klarade jag av den trots mitt, just nu, något övernaturliga luktsinne! Gott doftade den också. 

I morgon kommer julkalenderns första tävling upp, så kika in då! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s