Lucka nr. 13 – TÄVLING – Emmalotta Design

Karleby och Jakobstad är väldigt olika som städer. Men de har något gemensamt – de är fullproppade av eldsjälar som inte är rädda för att starta något utifrån sina drömmar och visioner. Av människor som har en idé – och som vågar fullborda den.

En av dessa människor är Emma. En klädsömmerska från Karleby som efter några år som mammaledig bestämde sig för att fortsätta vara hemma, och som tack vare hennes kunskaper och kreativitet även lyckats! Emma startade sitt eget företag Emmalotta Design hösten 2015, där hon köpte tyger från ett annat närliggande familjeföretag. Jag minns fortfarande de första plaggen hon skapade och satte ut till försäljning på instagram – jag ville ha allt! Plaggen blev fort populära och är idag ett välkänt märke i våra trakter, de flesta man nämner Emmalotta Design för nickar oftast igenkännande och entusiastiskt.

Emmas kläder är både snygga, feminina och praktiska. Man känner sig fin i dem, rätt och slätt. Eftersom Emma ofta uppdaterar sitt sortiment med nya modeller, eller med äldre modeller i nya färger och mönster, finns det alltid något för alla, och det känns på något sätt så lyxigt att få bära ett plagg man vet att någon annan satt ner så mycket tid och kärlek på.

Så i stolt samarbete med Emmalotta Design har jag äran att lotta ut den perfekta julklappen – ett presentkort på 45€ till en lycklig läsare! Vem av er blir det? 

 

För att vara med i tävlingen behöver du göra följande:

– Gå in på Emmalottadesign och kommentera här vilket av Emmas plagg du helst hade i garderoben.
– Gilla Emmalottadesign på instagram eller på Facebook.
– Kika in här i morgon och håll tummarna! Tävlingen pågår fram till kl 18 i morgon 14.12.

Lycka till!


Modell: Lina Abbor
Fotograd: Cindy Ekman

59 reaktioner till “Lucka nr. 13 – TÄVLING – Emmalotta Design

 1. Amy, ehdottomasti! Ihana ja ihan minun näköinen. 🙂 Kiitos tästä uudesta tuttavuudesta! Emmalottadesign ”tykätty” instagramissa.

  Gilla

 2. Vilken suverän tävling, Sara! Jag har länge suktat över emmalottas kläder men inte unnat mej nåt, ännu. Skulle gärna ha en Amy dress eller en Lotta printed i min garderob! 😍

  Gilla

 3. Åhh har tittat på domhär så många gånger förr på hennes insta å skulle så gärna vilja ha en Amy dress i mitt skåp men som studerande så har pengarna spenderats på annat än dyra fina klänningar 🙂 skulle passa så perfekt i ett paket under granen iår ! 😍

  Gilla

 4. Ennie dress vit och blå utan tvekan! Har velat ha en sedan sommaren då Emma hade med en på en match. Har fortfarande inte ”jöutast” köpa en 😊

  Gilla

 5. En ennie dress eller Lotta printed sku sitta bra. Har följt Emma på instagram en längre tid och hon syr ju så otroligt fina kläder!

  Gilla

 6. Svårt att välja. Så många fina… men mina favoriter är nog Stella black och Lotta pink. GIllar emmalottadesign på instagram =)

  Gilla

 7. Gillar Emmas kläder! Jag skulle vilja ha en Stella tunika och den rosa. Tycker den ser så härlig ut med fickorna.
  Jag gillar på Instagram och Facebook 🙂

  Gilla

 8. Jag skulle gärna ha en Amy dress i mörkblått eller en Lotta dots tröja, kan inte bestämma mig 😀

  Gillar Emmalottadesign både på fb och Instagram.

  Gilla

 9. En Amy dress! 🙂 Gillar sen föralltid Emmalotta Design på Facebook och Insta! Hoppas på tur men ännu hellre hoppas jag nästan att någon annan som inte tidigare varit bekant med Emmalotta Design ska få vinna. 🙂

  Gilla

 10. En amy- dress ville jag helst ha. Den ser ut att passa i alla väder och skulle kännas bra att ha ngt lokaltillverkad av en som känns så nära.

  Gilla

 11. Svårt att välja men en amy eller en stella klänning skulle gärna få flytta in i min garderob. Gillar både på insta och fb 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s