Jag är så trött på saker!

De senaste dagarna har jag gått omkring med en ordentlig huvudvärk som vägrat ge med sig. Igår hade jag migränliknande symptom, vilket jag inte haft sen tiden före Elmer, då jag kunde ha migrän flera gånger om veckan. Jag vet inte riktigt vad det beror på, men jag gissar att det till en stor del handlar om stress. Jag stressar sällan upp mig över saker, och på de tester jag gått på har min kropp visat sig klara av stresshantering bra. Men just nu är det nog någon form av inre stress som utlöst huvudvärken, tror jag. Det är en hel del förändringar på gång i våra liv just nu, inget jag ids skriva ut riktigt än, men tids nog, och många frågetecken, så jag antar att det är en av de stora bovarna.

Sen konstaterade jag idag, när jag i min frustration vände upp och ner på halva köket för att hitta en ask tändstickor (som jag sist och slutligen ändå inte hittade), att vi ha för mycket saker! Idag kändes det bokstavligen som om jag höll på att drunkna i alla prylar. Så jag tänker göra en hus-detox, en husrensning, må det så vara the Konmari way, the Paulina Draganja way (överväger att beställa hennes bok) eller my way! Men saker ska bort.  Här ska det bli tomt, luftigt och välorganiserat, för vi drunknar! Kolla bara in ”myshörnan” bakom Elmers huvud på bilden till höger, där ligger julklappar, innehållet från uttömda väskor, ihopvikta kläder, tvättade, ovikta kläder, leksaker, handdukar osv i en enda röra. Och det knäppa är, att trots att jag städar bort allt på en dag, så ser det likadant ut efter en dag igen – det kan ju inte vara så svårt!?!? Eller kan det?

Shit just got real, for real.

 

En reaktion till “Jag är så trött på saker!

  1. Ååh, så skönt Sara att du visar upp ”ert rådd” också 🙂 jag tycker ni annars alltid har det så fint. Jag får ibland panik när jag tänker på om nån skulle komma in oanmäld en vardag hos oss (ja, int är det bättre på helger heller) Här har vi också en hörna dit vi sätter alla blandade saker som inte riktigt hittar sin plats när man snabbt ska tömma väskor eller dyl. Jag började också med en detox hemma här efter nyår, ett rum i taget och oj vad det slängs och oj vad skönt det känns. Kanske detoxen också är en symptom på ditt boande 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s