Magen v.15 2017 VS. 2015

Knäppte min förta slarviga magbild igår innan läggdags, en sömnig bild i en smutsig spegel och med wc-sitsen uppfälld – ursäkta för det! Men kände att det var dags att börja dokumentera.

Nu såhär i vecka 15 (14+3) känner jag av magen när jag sover på mage, vilket jag fortfarande gör, men med ena benet vinklat så magen höjs upp lite – det blir något bekvämare. Jag har ofta huvudvärk, toalettbesöken är väldigt frekventa och jag äter väldigt ofta. Mina cravings är absolut varma rätter med mycket kolhydrater, pasta är en favorit och särskilt pasta med ostsås, eller ännu bättre, den hemmagjorda versionen med kokt pasta, en rejäl smörklick och massor av riven ost – hemskt, jag vet.

Jag mår lätt dåligt och har svårt att hitta saker jag vill äta, så jag följer helt enkelt kroppen och går utifrån det jag är snål på, vilket resulterar i att jag eller Tony får åka och hämta det jag behöver, och det pronto!

Jag är absolut inte snål på vare sig choklad eller kaffe, precis som med Elmer.
Min största cravings med Elmer – isbitar, har ännu inte stationerat sig, men det kommer väl när det blir varmare antar jag.

Jag är fortsättningsvis väldigt känslig. Har lätt för att reta upp mig på saker jag annars inte skulle bry mig i det minsta, och jag är så.sjukt.trött. Viljan att göra saker finns, men orken är som bortblåst. När jag kollade tillbaka i arkivet var det rätt likadana symptom jag hade med Elmer.

Så här kommer då en liten jämförelse, översta bilden är som sagt från igår kväll, den undre bilden är jag gravid i samma vecka, men 1 år och dryga 8 månader tillbaka i tiden. Måste säga att magarna är rätt så lika, även om den kanske är något fastare på den nedre bilen. Ack, dessa analyser…

15942483_10154365451013121_1022082010_nbild-31

2 reaktioner till “Magen v.15 2017 VS. 2015

  1. Roligt att följa din blogg, den är så ärlig å rak på sak.. Från ett till annat, vad står det på din tatuering? 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s